Tűzeset

2024.07.31. 16:55

Farakás kapott lángra Mélykúton – frissítve

A tűz a környező avart is elérte nagy területen.

Baon.hu

Frissítve 18.00:

A kiskunhalasi hivatásos, a jánoshalmai önkormányzati és a mélykúti önkéntes tűzoltók négy vízsugárral megfékezték a lángokat, és megkezdték az utómunkálatokat Mélykúton, ahol nagy mennyiségben összerakott farakás gyulladt meg a Rigó utca és a Zrínyi utca közötti területen. A tűz mintegy egy hektáron a száraz aljnövényzetre is átterjedt. A területen álló épületből az egységek kiérkezése előtt kihoztak egy gázpalackot, sem a házat, sem a palackot nem érték el a lángok. Az utómunkálatokat egy erőgép is segíti – közölte a katasztrófavédelem.

tűz, farakás, Mélykút
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Korábban írtuk:

Nagy mennyiségben összerakott farakás gyulladt meg Mélykúton, a Rigó utca és a Zrínyi utca közötti területen. A tűz mintegy egy hektáron a száraz aljnövényzetre is átterjedt. A mélykúti önkéntes tűzoltókat követően a jánoshalmai önkormányzati, majd a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók is a helyszínre értek, négy vízsugárral megakadályozták a lángok továbbterjedését. Az egységek folytatják a munkálatokat – írja a katasztrófavédelem.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!