Baleset

2024.01.24. 15:12

Árokba borult egy autó Kéleshalomnál, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett – frissítve, galériával, videóval

Baleset történt szerda délután Kéleshalomnál.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítve (18.27):

A rendőrség befejezte a helyszínelést Kéleshalma közelében, ahol egy autó fának csapódott. Helyszíni információink szerint az autóban egyedül utazott a sofőr, a hatban év körüli jánoshalmi férfit a Jánoshalmáról és Kiskunhalasról érkező tűzoltók emelték ki feszítővágó segítségével és adták át a mentőknek. Információink szerint az eszméleténél lévő sérült férfit erős mellkasi fájdalmakkal szállították a mentőhelikopterrel a kecskeméti kórházba.

A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják, elsődleges információk szerint az autó megcsúszott a nedves úton a balra ívelő kanyarban és sodródott le az útról és csapódott egy út menti fának.

(15.53):

Helyszíni információink szerint, félpályán megnyitották a forgalmat.

Úgy tudjuk, hogy az autót egy férfi vezette, őt a mentőhelikopter kórházba szállította.

(15.31):

Helyszíni információink szerint a baleset a Kéleshalma és Hajós között vezető úton történt. 

A mentőhelikopter az út közepén van, emiatt teljes útzár van jelenleg is. A balesetnél vannak már a mentők a tűzoltók is. 

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

Korábban írták:

Megcsúszott és árokba borult egy személyautó Kéleshalomnál, az 5312 út 28-as kilométerénél. Az autóba beszorult egy ember, akit a műszaki mentéshez kiérkező jánoshalmi önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki. Az egység áramtalanította a járművet. A balesethez a társhatóságok is kivonultak, és mentőhelikopter is érkezett. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – közölte a katasztrófavédelem.

További fotók hamarosan!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában