Június legjei

2023.12.26. 13:43

Vonatbaleset és emberölés is volt júniusban Bács-Kiskunban

Ezekre a cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink júniusban.

Baon.hu

Fotó: Donka Ferenc

A Kecskeméti Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt vádat emelt azzal a kamionsofőrrel szemben, aki Kiskunfélegyháza lakott területén nem adott elsőbbséget és elütött egy kerékpáros kislányt, aki a baleset következtében a helyszínen életét vesztette – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség.

Két gépjármű ütközött össze a 4625-ös úton, Kiskunfélegyháza térségében. A baleset következtében az egyik autó felborult. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. Az egységek a mentőkkel közösen egy embert kiemelnek az egyik gépkocsiból. 

Ketten megsérültek az autóban, amikor vonattal ütköztek össze Kiskunfélegyházán. A baleset az András kereszttel és fényjelzővel ellátott Vágóhídi átjáróban történt, ahol az ütközés után kétszáz méterre a vonat kisiklott. Az autóban két középkorú külföldi férfi ült, őket a mentők kórházba szállították. Úgy tudjuk, hogy a sínek és egy villamos tartóoszlop is megrongálódott, a közelben lévő száraz gaz mintegy száz négyzetméternyi területen pedig kigyulladt.

Június 18-án este hét óra körül befejezték a helyszínelést Jánoshalmán, a Fecske utcában, ahol vasárnapra virradó éjjel megöltek egy idős asszonyt. A bűnügyi technikusok és a nyomozók levonultak a helyszínről, az addig rendőrségi szalagokkal lezárt utca újra járható.

Egy pótkocsis traktor, egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze Kecskemét határában, az 5-ös főúton június 29-én reggel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában