Augusztus legjei

2023.12.28. 20:23

Halálos áramütést szenvedett egy férfi augusztusban Bács-Kiskunban

Ezekre a cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink augusztusban.

Baon.hu

Fotó: Pozsgai Ákos

Tragédia: egy 9 éves kisfiú és édesanyja halt meg a dunaföldvári balesetben. Információnk szerint a személyautó Dunaföldvár felől tartott Dunaújváros irányába, amikor eddig tisztázatlan okok miatt a 84-es kilométernél áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött a vele szembe érkező sódert szállító teherautóval. Mindkét jármű az útmenti kukoricásba sodródott. A kamion teljesen maga alá gyűrte a személyautót.

Halálos baleset történt Kalocsa és Foktő között augusztus 6-án éjjel az 5106-os számú út, 20-as kilométerénél (a kalocsai ipari parki bekötőút vége), ahol a jármű vezetője nem vett tudomást az út végződésénél lévő, stoptáblával ellátott útkereszteződésről, és a Vajas csatornába vágódott. A elhunyt sofőr hivatásos buszvezető volt.

Egy teherautó vezetőjét érte halálos áramütés az 5-ös számú főút mellett, Kecskemét határában augusztus 3-án délután.

Két autó frontálisan ütközött az 5402-es mellékúton, Kiskunfélegyháza és Jászszentlászló között augusztus 11-én dél körül. A balesetben öt ember megsérült, köztük két kiskorú gyermek. Az egyik autó sofőrjét mentőhelikopter szállította a kórházba.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Kiskőrös és Páhi között, az 5301-es számú út 38-as kilométerénél augusztus 5-én 18 óra 31 perc körül. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi vezetője egy kanyarban nem jól választotta meg autója sebességét, lesodródott az útról és felborult. A balesetben egy 29 éves nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette, a sofőr súlyosan megsérült.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában