Április legjei

2023.12.24. 13:26

A Dunában és vasúti sínen is hagytak gépjárművet Bács-Kiskunban

Ezekre a cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink áprilisban.

Baon.hu

Fotó: Pozsgai Ákos

A Dunában elmerülve találták meg autójában a rejtélyes körülmények között eltűnt fajszi férfit és kutyáját.

Április 26-án reggel egy menetrendszerűen közlekedő autóbusz az Izsáki úti átjáróban a vasúti síneken megállt, mert egy terelőbója miatt nem tudott továbbhaladni, ám a sorompó lecsukódott, mielőtt az autóbusz elhagyta volna a vasúti átjárót.

Felborult egy autóbusz az 53-as főút Kiskunhalas és Soltvadkert közötti szakaszán, az 50. kilométernél április 29-én. Több utas a műszaki mentést végző kiskunhalasi hivatásos tűzoltók segítségével hagyta el a járművet, amely az árokban, az oldalán feküdt.

Nem volt adószáma annak a masszőrnek, aki a közösségi médiában többször módosított felhasználónéven, ismert emberekkel népszerűsítette tevékenységét Bács-Kiskunban.

Végleg pont kerülhet a 23 évvel ezelőtt, a kecskeméti Silver diszkónál történt emberölési ügy végére. A Nemzeti Nyomozó Iroda a két gyanúsított vonatkozásában vádemelési javaslattal küldte meg az iratokat a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség részére. A korábban döglött ügyként aposztrofált eset – úgy tűnik – végleg megoldódik

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában