Katasztrófavédelem

2023.06.29. 09:35

Karambolokhoz és kigyulladt autóhoz is vonultak a tűzoltók Bács-Kiskunban

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 12 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Baon.hu

Képünk a Tázlárnál történt balesetnél készült

Fotó: Pozsga Ákos

Mint arról korábban beszámoltunk, kigyulladt egy gépjármű motortere szerdán délután az 52-es főúton, Solt térségében. A solti hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. A tűzesetnél senki sem sérült meg – írja a bacs.katasztrofavedelem.hu.

Egy traktor, egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze csütörtökön hajnalban az 5-ös főúton, Kecskemét határában. Az ütközés következtében a traktor rakománya az úttestre szóródott. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Összeütközött két autó csütörtökön kora reggel, az 5405-ös út Soltvadkert és Tázlár közötti szakaszán. A soltvadkerti önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben összesen tízen utaztak. A mentők öt embert szállítottak kórházba.

Szerdán hat esetben kérték a tűzoltók segítségét kidőlt fák, lehasadt faágak eltávolításához és négy esetben a szél által megbontott tetőszerkezetek miatt. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!