frissítve / galériával

2021.05.29. 12:52

Négyen sérültek meg a ráfutásos balesetben Felsőlajosnál

Lajosmizse felé a balesetnél a mentés idejére a fél útpályát lezárták.

Donka Ferenc

Fotó: Morva Daniella

Négyen sérültek meg, amikor két autó ütközött össze Felsőlajos mellett, az 5-ös főúton. Lajosmizse felől haladt az első autó, amikor megállt, hogy balra nagy ívben bekanyarodjon egy telephelyre, de a mögötte érkező autós ezt későn vette észre és nekicsapódott. Az első autó vezetőjét a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd őt és még három személyt a mentők szállítottak kórházba. A tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat, a helyszínelés és a mentés idejére félpályás útzár volt az érintett szakaszon.

12:53

Két személyautó szenvedett ráfutásos balesetet az 5-ös főút 63-as kilométere közelében szombat délben, a Bács-Kiskun megyei Felsőlajos határában, Lajosmizse felé.

A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították, egy embert feszítővágóval szabadítottak ki az egyik autóból, és átadták őt a mentőknek. Az érintett szakaszon a mentés idejére a fél útpályát lezárták.

Fotó: Morva Daniella

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában