Életmód

2024.09.04. 15:46

Fantasztikus fogyásával lett TikTok-sztár a kecskeméti édesanya – videóval

Az ötvenes éveiben járó kecskeméti Nyúl Henriett már nem szerette, amit a tükör és a mérleg mutatott, így életmódot váltott, mely dupla siker hozott a számára. Mínusz 15 kg és tapasztalatait megosztva TikTok sztár is lett.

Sebestyén Hajnalka

A kétgyermekes édesanya, Henriett saját magáról azt mondta: mindig gondot jelentett számára a súlya, de miután belépett a változó korba, ez a probléma fokozódott. A megoldást a teljes életmódváltásban látta, melyet végül siker koronázott – olvasható az origo.hu cikkében

Kecskmét, fogyás, édesanya
Fantasztikus fogyásával lett TikTok-sztár a kecskeméti édesanya
Forrás: Ripost.hu

A változás útjára 2023. november 1-jén lépett 80 kilósan. A cél egy fitt külső volt, egészséges életmód és csinos ruhák. Henriett a cél érdekében többféle mozgást kipróbált, de egyedül a Ringa Dance hozta meg számára a kedvet a mozgáshoz és így a sikert a fogyáshoz. Olyannyira, hogy a tervezett mínusz 10-ből mínusz 15 kiló lett. 

Elmondása szerint: a Ringa Dance torna azért tetszett meg neki, mert nem kell benne ugrálni, futni, mégis átmozgatja, formálja. Ráadásul diétázni sem kell külön, ugyanazt eheti, amit a családjának főz, csak kisebb adagokat fogyaszt belőle. 

Az életmódváltásnak köszönhetően nemcsak csinosabb lett, de másoknak is segít elérni a vágyott testsúlyt. A TikTok videóival elsősorban a változó korban lévő, hasonló problémákkal küzdő hölgyeknek szeretett volna segíteni, de akkora sikere lett, hogy már a fogyni vágyó fiatalok is megkeresik és követik videóit. 

Henrietta azt vallja, hogy minden fejben dől el. Ha valóban változtatni akarsz, akkor biztosan sikerülni fog.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!