Baon podcast

2024.07.15. 17:18

Jubileumi Tőserdő Szépe verseny: keddig várják a jelentkezéseket – podcast

Csordás Cintia, a 2019-es Tőserdő Szépe, Tőserdőért Alapítvány elnöke, a rendezvény szervezője, Galgóczy Zsolt volt a Rádió 1 Gong Téma című műsorának, ahol a szombati jubileumi Tőserdő Szépe versenyről beszéltek. A jubileumi Tőserdő Szépe verseny szervezői keddig várják a jelentkezéseket emailben.

Horváth Péter

Szombaton rendezik meg a Tőserdő Szépe versenyt, 2019 óta először. Az esemény egyben jubileum is lesz, 25. alkalommal méretnek meg a szépségek a Holt-Tisza partján. 2019-ben volt utoljára Tőserdő Szépe, majd a Covid miatt azóta nem rendezték meg. Akkor Csordás Cintia fejére került a korona, aki a rádióműsorban elmondta, hogy nagyon jó élmény volt számára a verseny. Édesanyja 1996-ban jelentkezett a versenyre, ő motiválta a nevezésben, na meg az, hogy jogosítványt akart szerezni.  Először a tini versenyre jelentkezett 12 évesen, ott harmadik lett, a felnőttben pedig győzött, most pedig a jubileumi Tőserdő Szépe versenyen zsűritagként lesz jelen.

Csordás Cintia, a 2019-es Tőserdő Szépe, Tőserdőért Alapítvány elnöke, a rendezvény szervezője, Galgóczy Zsolt
Csordás Cintia, a 2019-es Tőserdő Szépe, Tőserdőért Alapítvány elnöke, a rendezvény szervezője, Galgóczy Zsolt volt a Rádió 1 Gong vendége
Fotó: Rádió 1 Gong

Galgóczy Zsolt elmondta, hogy 1996-ban rendezték meg az első versenyt. A mostanira keddig lehet jelentkezni, immár e-mailben is. Két kategóriában, a gyermekek és a felnőttek között mérkőzhetnek meg a szépségek. A gyermek kategóriába 4-12 éves korig, a felnőtt kategóriában 15-30 éves korig várják a jelentkezéseket. 

A szervezők két fényképet és személyes adatokat kérnek a nevezőktől. A részletekről a toserdoszepe.hu webcímen lehet tájékozódni.

Csordás Cintia azt üzente a nevezőknek és a nevezést fontolgatóknak, hogy nincs mitől tartani a versennyel kapcsolatban. A szombat reggeli érkezést követően  megtanulnak egy könnyű koreográfiát a színpadi mozgással kapcsolatban. Ez nem táncos-ugrálós koreográfia, csupán pár lépés az egész, majd következik a smink és a haj elkészítése. A szervezők és a szépségkirálynő azt javasolja, hogy mindenki maga készítse el sminkjét és a haját.  

15 fős zsűritag hoz majd ítéletet, melyben ott lesz az utolsó gyermek, tini és felnőtt királynő is.

A versenyt követően hatalmas buli lesz, számos neves fellépővel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!