Verseny

7 órája

Hosszú Katinka is táncol a Dancing with the Stars új évadában

Parkettre cseréli a medencét a népszerű bajai származású, háromszoros olimpiai bajnok úszónő. Hosszú Katinka is táncol az október 26-án induló Dancing with the Stars ötödik évadában.

Sebestyén Hajnalka

Október 26-án immár ötödik évadával érkezik a Dancing with the Stars. Ezzel kapcsolatban a TV2 bővebb információkat is megosztott. A szuperprodukcióban ismét hírességek állnak színpadra profi táncpartnereikkel hétről-hétre. A töretlen népszerűségnek örvendő táncos műsorban között parkettre lép a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka, Kucsera Gábor kajakozó, Szabó Zsófi műsorvezető és Tóth Gabi énekesnő párjával, Papp Máté Bencével.  

Hosszú Katinka, Dancing with the Stars, verseny
Hosszú Katinka
Fotó: TV2

Küzdelem a trófeáért  

A BBC Studio, Dancing with the Stars című világsikerű, eredeti formátumának magyar szériája folytatódik a TV2-n Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével. Ezúttal is szombat esténként zajlik majd a küzdelem a Dancing with the Stars idei trófeájáért és eldől, hogy a tavalyi széria után idén is férfi győztest ünnepelhetünk, vagy a hölgyek visszaveszik a legjobb táncosnak járó elismerést a nem mindennapi showműsor fináléjában. A TV2 látványos showműsorának kulisszatitkaiba a produkció online riportere, Lissák Laura kalauzolja majd a nézőket a TV2 Play oldalán.  

Hosszú Katinka és Suti András 

A Dancing with the Stars ötödik évadában tíz híresség lép táncparkettre párjával. A nevek közül mindenképpen kiemelkedik Hosszú Katinka, háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszó és profi táncpartnere, Suti András, a latin-amerikai táncok professzionális kategóriájának magyar bajnoka.   

Hosszú Katinka, Dancing with the Stars, verseny
Hosszú Katinka és táncpartnere, Suti András
Fotó: TV2

  

Először nemet akart mondani  

Hosszú Katinka a TV2 Mokka műsorában vallott arról, hogyan is döntött a tánc mellett. Elmondta: amikor először felhívták, azonnal nemet akart mondani. A táncot a nulláról kezdte el, de partnere, Suti András szerint nagyon jól halad, rendkívül ügyes, gyorsan tanul. Katinka még hozzátette: válogatott úszótársai azzal biztatták, csak táncolj úgy, mint a záróbulikon!   

A Dancing with the Stars majdnem teljes csapata 

Hosszú Katinka és Suti András mellett kilenc másik pár táncol. Ők a következők.  

– Szabó Zsófi, a Mokka és az Újratervezés műsorvezetője, színésznő, a TV2 Klub nagykövete és profi táncpartnere, Andrei Mangra, Európa-bajnoki ezüst-és bronzérmes, valamint világbajnoki latin- showtánc finalista, ötszörös Dancing with the Stars döntős, a magyarországi Dancing with the Stars 2. évadának győztese. 

– Tóth Gabi, énekes dalszerző és profi táncpartnere, Papp Máté Bence, táncművész, a Fricska táncegyüttes oszlopos tagja, a Ritmus Akadémia alapítója. 

– Törőcsik Franciska színésznő és profi táncpartnere, Baranya Dávid, show- és musical-szólótáncos, szolnoki Príma-díjas táncművész, a Színház- és Filmművészeti Egyetem tanára. 

– Mihályfi Luca énekesnő, dalszerző, aki 2022-ben robbant be a magyar zenei életbe és profi táncpartnere, Hegyes Berci, 24-szeres magyar bajnok, a magyarországi Dancing with the Stars első és harmadik évadának győztese. 

–Kucsera Gábor világ- és Európa-bajnok kajakozó és profi táncpartnere, Stana Alexandra háromszoros showtánc világbajnok, országos bajnok, mesterdiplomás táncpedagógus. 

– WhisperTon online tartalomgyártó és profi táncpartnere, Tóth Katica, a latin-amerikai táncok professzionális kategóriájának magyar bajnoka, diplomás táncpedagógus. 

– PSG Ogli tiktoker, streamer, a Kőgazdag fiatalok sztárja és profi táncpartnere, Szőke Zsuzsanna ötszörös latin tánc magyar bajnok és show-tánc világbajnok. 

– Kamarás Norbert életművész és profi táncpartnere, Sebesi Daniella, ifjúsági latin tánc és felnőtt kűr magyar bajnok, valamint háromszoros latin tánc országos bajnok.  

A tizedik páros személyét most még titok fedi, meglepetésként csatlakoznak majd versenytársaikhoz.     

A zsűri mellett számítanak a nézőkre is  

A párosoknak az élő adás alatt hétről-hétre ezúttal sem elég a nézőket meggyőzni, a beérkező szavazatok mellett a továbbjutáshoz a Dancing with the Stars zsűrijének pontjaira is szükségük lesz. Árgus szemmel figyeli majd a tánclépéseket a három ítész: Ördög Nóra műsorvezető, a Televíziós Újságírók által odaítélt Év műsorvezetője díj többszörös nyertese, aki korábban tíz éven át versenytáncolt; Juronics Tamás Kossuth-díjas táncművész és koreográfus, érdemes művész, színházi rendező, a Szegedi kortárs balett művészeti vezetője, valamint Szente Vajk Jászai Mari-díjas rendező, író, filmproducer.   

Kezdés: október 26.   

A versenyzők felkészülése már javában zajlik, hogy igazán lenyűgöző produkciókkal lépjenek majd a Dancing with the Stars táncparkettjére, először október 26-án, szombat este.   

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!