Daisy

2 órája

Ősszel is közkedvelt, egy része mégis a lefolyóban végzi

Bukovicsné Békefi Daisy, kecskeméti kötődésű influenszer már sok remek ötlettel ellátta követőit, ezúttal egy újabb maradékmentő receptet hozott.

Baon.hu

– Nem is gondolnád, de a csicseriborsó leve ugyanúgy kemény habbá verhető, mint a tojásfehérje. Több receptnél is hasznos lehet ez a tulajdonsága, én most a hamis majonézt próbáltam ki – írta közösségi oldalán Daisy.

Daisy, Bukovicsné Békefy Daisy,
Bukovicsné Békefy Daisy
Forrás: Bukovicsné Békefi Daisy Instagram-oldala

Egy keverőtálba tette a csicseriborsó levét, majd fél citrom levét, egy evőkanál mustárt és sót adott hozzá. Botmixerrel felverte, mint a tojásfehérjét, majd hozzácsorgatta az olajat.

Hozzátette, minél több olajat használunk, annál sűrűbb lesz. Megkóstolnád te is?

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!