Celebfigyelő

2024.07.05. 12:55

Daisy: Semmi baj nincs azzal, ha eltartott nő vagy

Bukovicsné Békefi Daisy, kecskeméti influenszer reagált a napokban őt ért pletykákra, miszerint a milliárdos férje tartja el.

Baon.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, az interneten terjed egy olyan pletyka Daisyről, miszerint a milliárdos bankigazgató férje tartja el őt, és csak élősködik rajta. 

Daisy, eltartott nő, pletyka
Forrás: Bukovicsné Békefi Daisy Instagram-oldala

Daisy ezután hosszan ecsetelte, hogy mennyit dolgozott azért, hogy sikeres vállalkozó lehessen, és mára férje is ebben a cégben dolgozik. Ugyanakkor legutóbbi posztjában szerette volna tisztázni, hogy ő egyáltalán nem ítéli el azokat a nőket, akiket a gazdag férfjük tart el.

– Még ha „eltartott” is lennék, a világon semmi gond nem lenne azzal! Voltam kizárólag háztartásbeli, egy csepp szégyenérzet nem volt bennem (miért is kéne lennie?), sőt! Az eltartott nő kifejezés édesanyákra, borzasztóan lealacsonyító. Egy háztartásbeli nő, főállású anya, háziasszony, keményen dolgozik azért, hogy gondoskodjon a családjáról, és megfelelő körülményeket teremtsen a gyerekeinek és a férjének. Ne nézzük már le a nőket! Hidd el, ha eltartott nő lennék sem a fenekemet vakargatnám otthon, mint ahogyan egyetlen háztartásbeli édesanya sem ezt teszi, hanem a belüket is kidolgozzák otthon a gyereknevelés mellett (már bocsánat a kifejezésért), aztán jönnek az ilyen megmondó emberek, hogy jajj ő csak otthon unatkozik, semmirekellő – foglalta össze gondolatait Daisy.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!