Krimi

1 órája

Felfoghatatlan fájdalom: meghalt Sallai Nóra kisfia

A rendőrség már halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt nyomoz abban az Alsónémediben történt balesetben, amiben a Jóban Rosszban színésznője és kisfia sérültek meg.

MW

Sallai Nóra 5 éves kisfia meghalt a kórházban

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

Az egész országot sokkolta, amikor kiderült, hogy Sallai Nóra, a Jóban Rosszban című sorozat színésznője és ötéves kisfia súlyos autóbalesetet szenvedtek. A baleset múlt hét pénteken, Alsónémediben történt. A színésznő és gyereke egy szürke Opelben utaztak, és épp egy mellékutcáról kanyarodtak ki a Haraszti útra. Az ott haladó BMW sofőrje azonban olyan sebességgel haladt, hogy hiába próbálta elrántani a kormányt, amikor észrevette a kanyarodó járművet, így hatalmas erővel nekiütközött. A becsapódás következtében a színésznő Opelje felborult, ő és kisfia pedig az autó roncsai közé szorultak - írja az Origo.

Már halálos közúti baleset okozása miatt nyomoznak, ez azt jelenti, hogy a balesetben megsérült személyek közül valaki elhunyt
Forrás: TV2

Az utal a tragédiára, hogy az ügyben változott a büntetőeljárás: súlyosbította a rendőrség a nyomozás tényállását, már halálos baleset miatt vizsgálják a baleset körülményeit.

"Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy a Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya – jelenleg – halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt, szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit" - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya. A tenyek.hu szerint ez azt jelenti, hogy a balesetben megsérült személyek közül valaki elhunyt. Mivel az egyik autóban csak könnyebb sérüléseket szereztek az utasok, és a színésznő, bár válságos állapotban, de életben van, Sallai Nóra ötéves kisfia hunyhatott el a kórházban.

Sajtóhírek szerint Sallai Nóra életéért továbbra is küzdenek, még mindig tart a számára elindított irányított véradás. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!