Krimi

2 órája

Hajtóvadászat: két hete szökésben van a hajdúsági feleséggyilkos (videó)

Kiderült, mi történt a végzetes napon, amikor megölte a feleségét és megkéselte az anyósát egy férfi Hajdúböszörményben. A tragédiát végignézte a gyilkos 4 éves kisfia.

MW

Nagy erőkkel keresik a feleséggyilkos hajdúsági férfit

Forrás: haon.hu / Tóth Imre

János szeptember 11-én ölte meg feleségét és megszurkálta az anyósát is hajdúböszörményi házukban, a nőt a testén és a nyakán is többször megszúrta, aki a helyszínen meghalt. A férfi miután végzett az asszonnyal, biciklire pattant és 4 éves kisfiával egy ismerőséhez tekert.

Persze nem mondta, hogy megölte a feleségét, azt állította, hogy családi vitáktól ideges. Az ismerős próbálta nyugtatni.

A gyilkos ezután kérte meg az asszonyt, hogy a kisfia egy órára hadd maradhasson ott. Majd egy másik biciklivel elment és azóta szökésben van. A rendőrök 12 napja hajtóvadászatot folytatnak utána. A napokban egy újabb fotót is közzétették, hátha a monumentális tetoválásról felismerik Jánost. A kisvárosban azóta is döbbenten állnak a gyilkosság előtt.

Elszomorító, hogy egy ilyen történt itt a városban, úgyhogy ez nem jellemző erre a városra

– mondta Kovács Márton.

Az pedig mindenkit aggaszt, hogy a gyilkost nem találják. Sokan nem nyugodtak, félnek, amíg a gyilkos szabadon mászkál. Jól elbújt. Az embert csak zaklatja, hogy miért nem csípték még meg

– tette hozzá a helyi.

A TV2 Tények megkérdezett egy ügyvédet, szerinte János jobban járna, ha feladná magát.

Hogyha feladja magát és együttműködik a hatóságokkal, akkor az egy nyomatékos enyhítő körülmény a büntetés kiszabás során

– fejtette ki Lakatos Olivér ügyvéd.

Azt is hozzátette azonban, fontos, hogy a gyilkos feladja magát, de később a legnyomatékosabb enyhítő körülmény, ha mindent bevall, és segíti a nyomozást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!