Bulvár-celeb

2024.08.05. 10:48

Varga Viktor szerint ezért lett provokátor Benkő Dániel

Az énekes a sokakat megosztó, világhírű lantművészt félig apjának tekintette.

MW

Varga Viktor

Forrás: MW bulvár

Fotó: Kiss Annamarie

Varga Viktor ismerte a világhírű lantművészt, aki szerinte zseni volt, de azért volt furcsa, mert alkalmazkodott a világ igényeihez.

Az énekes mindig is a saját szabályai szerint élt, így nem meglepő, hogy az emberek néha furcsán néznek rá. Ezt az évek alatt megszokta már, sőt élvezi, hogy kitűnik a tömegből. Varga Viktor pénteken Hajdú Péter YouTube-műsorának vendége volt, ahol a gyerekkoráról és a világszemléletéről beszélgettek.

A műsorvezető elárulta, hogy ha az énekesre néz, egy hasonlóan nagyszerű, de megosztó művész jut eszébe: Benkő Dániel...

benko daniel-opi (13)
Benkő Dániel megosztó személyiség volt
Forrás: MW bulvár

Ő volt az apám félig, sokat lógtam nála. Nyilván ő is lélektársam, csak előttem járt sok évvel. Nem is tudom, tíz alkalommal, hogy találkoztunk és voltam nála, meg ő is nálam. Nem emlékszem, mi volt a kapcsolódási pontunk, de azt tudom, hogy azonnal, egymásra nézve tudtuk, hogy azonos a vér

– mondta erre Varga Viktor, aki nagyon jó, intelligens  embernek tartotta a művészt.

Hajdú Péter és az énekes is egyetértett abban, hogy Benkő Dániel nemcsak provokátor, de kiváló művész is volt, Varga Viktor pedig hozzátette, hogy sokat tanult tőle.

„Biztos, hogy hozzájárult a személyiségemhez. Így konkrétan most nem tudom, mit mondhatnék, de biztos láttam tőle egy-két szabad mozzanatot, amit felhasználtam én is. Most képzeld el, hogy egy világszintű, de legalább Európa-szintű lantművész vagy, végtelen lemezeladással, ismert vagy. Mi jön ezután, egy olyan világban, ahol nem kellenek se lantosok, se művészek? Hát akkor beleőrülsz” – mondta el a véleményét az énekes.

Varga Viktor szerint a lantművész provokatív magatartásával csupán alkalmazkodott a világ igényeihez – derül ki a Bors cikkéből.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!