Röplabda

2024.05.09. 16:58

Kecskemét U20-as döntőt rendez a KESI részvételével

Három napon keresztül a fiatal röplabdázók népesítik be a kecskeméti Dunszt Ferenc Emlékcsarnokot, mely a Dr. Tarnawa Ferdinánd U20-as országos bajnokságnak ad majd helyet.

Nyitray András

A házigazda Kecskeméti Sportiskola (KESI) jó eséllyel száll harcba a végső sikerért, melyre további öt csapat pályázik még. Az A-csoportban a házigazdák mellett a Dág és a Kazincbarcika került besorolásra, míg a B-ben a MÁV Előre, a Pénzügyőr és a Szolnok lesz ott.

KESI, röplabda, u20
Kecskemét U20-as döntőt rendez a KESI részvételével
Forrás:  shutterstock.com / illusztráció

Pénteken 9 óra 30 perckor kezdődik az első röplabda csoportmeccs, majd az utolsó 17 órakor rendezik, ezt követően kialakul a triókban a sorrend. Szombaton jön a keresztjáték és az elődöntők, a csoportok győztesei automatikusan a négy közé kerülnek, a másodikok és a harmadikok egymás ellen küzdenek meg még ezért 10 órától, az utolsó találkozó 19 órakor kezdődik majd. Vasárnap jönnek a helyosztók, 11 órakor az 5. helyért, 13 órakor a bronzéremért, majd 15 órakor a kupáért szállnak már harcba a csapatok. 

A KESI csoportmeccsei pénteken 12 óra 30 perckor, illetve 15 óra 30 perckor kezdődnek, előbb a Kazincbarcika, majd a Dág lesz az ellenfél. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában