Kézilabda

2024.05.04. 22:03

Kikapott a Kecskemét

A Kézilabda Kecskemét a férfi NB I/B-ben a Rákosmente vendége volt a 28. fordulóban. A vendégek tavasszal még mindig első pontjukra hajtottak, de ezúttal sem sikerült véget vetniük a hosszú, vereségekkel teli időszaknak.

Nyitray András

A hazaiak még a kiesés elkerüléséért küzdenek, míg a vendégek sorsa már korábban megpecsételődött ebben a csatában. Ennek ellenére a Kecskemét úgy kezdte a találkozót, ahogy az egyébként jellemző a fiatal csapatra, az első negyedórában teljesen partnere volt a hazaiaknak. Horváth és Gárgyán is jól kezdett, ennek eredményeként bő tíz perc után 4-4 állt az eredményjelzőn. A 17. percben még vezetett is a Kecskemét, de ekkor el is fogytak a vendégek, zsinórban hat hazai gól következett, a félidőben pedig 14-9-re vezetett a Rákosmente. 

kézilabda
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Fordulás után már nem adott esélyt a hazai gárda, a Kecskemét nem tudta csökkenteni a különbséget, menetrendszerűen el is veszítette koncentrációját és frissességét a hírös városi alakulat. ennek újabb vereség lett az eredménye, a végeredmény 32–23 lett a Rákosmentének, mely így tovább harcolhat. 

A Kézilabda Kecskemét már biztosan kieső pozícióban fogja befejezni a bajnokságot, jelenleg a 15. helyen áll az együttes. Tóth Norbert együttese utolsó hazai mérkőzését május 17-én, pénteken 19 órakor a Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 ellen vívja a Messzi István Sportcsarnokban, majd  bajnokságot május 26-án 16 órakor a Pick Szeged U21 vendégeként zárja le, ezzel elköszönve az NB I/B-s bajnokságtól. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában