Kézilabda

2024.04.14. 14:42

A Békés is elverte a kecskemétieket

A férfi NB I./B 25. fordulójában a Kézilabda Kecskemét az Optimum Solar–Békési FKC-t fogadta péntek este a Messzi István Sportcsarnokban.

Nyitray András

A Kecskemét folytatta borzalmas tavaszi szereplését,most sem tudott pontot szerezni. Tóth Norbert ifjoncai ezúttal szűk negyedórára tudták szorossá tenni a mérkőzést, addig tartották a lépést a vendégekkel, ám ezt követően elkezdett nyílni az olló. A Békés a szünetben már 10-15-re vezetett, így nyugodtan várhatta a folytatást is. 

Bús Csaba / archív-felvétel, Kézilabda Kecskemét
Bús Csaba / archív-felvétel két gólt szerzett a mérkőzésen
Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A második félidőben tovább növelte előnyét a vendég gárda, mely végül kényelmes, 22–31-es sikert aratott a Messzi István Sportcsarnokban. A Kecskemét visszacsúszott az utolsó előtti, 15. helyre a tabellán, ezzel igen közel kerülve a biztos kieséshez is. Legközelebb szombaton 18 órakor Mezőkövesden lép pályára az egyre nagyobb bajban lévő hírös városi együttes. 

Kézilabda Kecskemét–Optimum Solar–Békési FKC 22–31 (10–15)
Kecskemét. V: Dulai, Pisák.
Kecskemét: Horváth A. 4, Csuzi 4, Bózsa 4, Deák 3, Francia 2, Papp 2, Tóth B. 2 (1), Forgács 1, Tóth F., Dörmő, Gárgyán, Fodor, Sárközi (k), Szikora (k), Molnár (k). Vezetőedző: Tóth Norbert 
Békés: Horváth L. 6, Mezei 6, Kovács Sz. 5, Fedor 4, Árpási 3, Haszilló 2, Laufer 2, Kepess 2 (1), Novák E. 1, Novák Zs., Sütő, Szabó Zs., Takács (k), Vigh (k). Vezetőedző: Padla József 
Kiállítások: 6 ill. 6 perc. 
Hétméteresek: 2/1 ill. 2/1.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában