Kosárlabda

2024.04.04. 07:00

A szünetben sem áll le a Kecskemét

A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét a bajnoki szünetet kihasználva, felkészülési mérkőzéssel hangol a playout küzdelmeire. A Kecskemét az igen jó erőkből álló, a rájátszásba is bejutó Alba Fehérvárral találkozik pénteken a Messzi István Sportcsarnokban. 

Nyitray András

A kecskemétiek nagyon régen nem maradtak le a legjobb nyolcról, de ebben a szezonban a sérülések által is hátráltatott gárda nem tudta elérni célját, így a bajnokság utolsó szakaszában a kiesés ellen kell küzdjön majd. A Kecskemét az OSE-Lions, a Körmend, a Szeged, az Atomerőmű SE és a Kaposvár ellen küzd majd a 9-14. helyekért, az utolsó búcsúzni kényszerül majd az A-csoporttól. A Kecskemét kettő pontot visz magával ezekbe a küzdelmekbe, így túl sokat nem lehet már hibázni a folytatásban, főleg a hazai mérkőzéseken. Ezt szolgálja az Alba elleni edzőmeccs is, mely pénteken 11 óra 30 perckor kezdődik, de zárt kapuk mögött, így a szurkolók csak tétmérkőzésen láthatják a játékosokat legközelebb. 

kosárlabda, Duna Aszfalt DTKH, mékőzés
A szünetben sem áll le a Kecskemét
Forrás: shutterstock.com / illusztráció

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában