Fidesz–KDNP

2024.05.09. 08:45

Perjés Emőke: Hosszú távú párbeszéd kialakítására és fenntartására törekszem

A bajai Fidesz–KDNP bemutatta a június 9-ei önkormányzati választáson induló képviselőjelöltjeit. Kámánné dr. Bari Bernadett polgármesterjelölt úgy fogalmazott: Baját újra fejlődő pályára kell állítani, és ehhez olyan csapatra van szükség, akik emberileg és szakmailag is alkalmasak arra, hogy a bajaiak érdekében dolgozzanak. Az 5. egyéni választókerület képviselőjelöltje: Perjés Emőke.

Márton Anna

A bemutatás során elhangzott: Bajai család második gyermekeként nőtt fel. Apai nagyapja elismert tanárember volt, anyai ágon megbecsült kereskedőcsaládból származik. Férjével 28 éve alkotnak egy családot, és három gyermekük teszi teljessé mindennapjaikat. Az alvégi városrészen kezdték közös életünket, és jelenleg is Szállás- és Rókus-város határán laknak. Nagyon szeretnek itt élni.

Perjés Emőke, fidesz-kdnp, jelölt
Perjés Emőke képviselőjelölt
Fotó: Márton Anna

– Mindig szerettem közösségben lenni, valamely társasághoz tartozni. Részese voltam zenekarnak, cserkészcsapatnak, egyéb közösségnek, jelenleg aktív tagja vagyok a KÉSZ bajai csoportjának. A metszéspont mindegyikben ugyanaz, hogy létrehoztunk, létrehozunk valamit, és ez inspiráló. Most az 5. választókerületben, amely Szállásvárost és környékét, valamint az V. Tanyakörzetet foglalja magába, vállalok feladatot az itt élők érdekében. Mivel elég régóta itt élek, látom, hogy sok infrastruktúrát érintő feladat egyértelműen adja magát. Ezen túlmenően fontos, hogy javítsunk a közlekedésbiztonságon, enyhítsünk a parkolási gondokon, és kialakítsuk a biztonságos a kerékpározás feltételeit. Fejleszteni, ápolni kell a közösségi tereket, hiszen ezek segítenek a társas kapcsolataink kialakításában, megtartásában – fogalmazott a képviselőjelölt.

Perjés Emőke kiemelten fontosnak tartja, hogy megismerje és felvegye a kapcsolatot az itt élőkkel, hogy hosszú távú, élő párbeszéd legyen köztük, hiszen a meglátásaik, véleményük segítségével tudnak előre lépni a városrészben.

– Feladataim végzése során mindig a megoldást keresem, azt, hogy mit hogyan lehet megcsinálni. Vallom: az akadályok azért vannak, hogy leküzdjük őket. Hiszem, hogy Kámánné dr. Bari Bernadett képviselőjelölt csapatával, akik mindannyian elszántak, tettre készek és egységesek vagyunk, képesek leszünk szeretett városunkat kivezetni a tetszhalott állapotából. Kérem, támogassanak, hogy közösen építhessük Baja jövőjét! Hajrá, Baja! – zárta gondolatait Perjés Emőke.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában