Fidesz–KDNP

2024.05.08. 12:00

Kovács Csaba: Mindig van munka és megoldandó feladat

A bajai Fidesz–KDNP bemutatta a június 9-ei önkormányzati választáson induló képviselőjelöltjeit. Kámánné dr. Bari Bernadett kijelentette: önmagában egy polgármester mit sem ér, ha nincs mellette egy jó csapat. A 3. egyéni választó kerület képviselőjelöltje: Kovács Csaba.

Márton Anna

A bemutatkozás során elhangzott, hogy az immár 11 éve önkormányzati képviselő Kovács Csaba mindig arra törekedett, hogy a körzetében élők érezzék, mellettük van és számíthatnak rá.

Kovács Csaba, fidesz-kdnp, képviselőjelölt
Kovács Csaba képviselőjelölt
Fotó: Márton Anna 

Kovács Csaba kijelentette: „A tizenegy esztendő képviselői munka tanulsága számomra az, hogy nem kell hátra dőlni, mert mindig van munka és megoldandó feladat a választókörzetben”.

A képviselőjelölt felsorolta a jelenlegi ciklusban, végzett közös munka eredményeit: Livodában elkészült a közvilágítás, elkezdődött a csapadékvíz-elvezető árok takarítása, szilárd útburkolat épült, csakúgy, mint a Nagy István utca külterületi szakaszán, ahová már ingyenes buszjárat is közlekedik. A Bajai Szent Rókus Kórház mögötti Apród és Vasvári Pál utca kereszteződésében parkolót alakítottunk ki és megvalósult a közvilágítás fejlesztése a Mező utcától a Pokorny utcáig. A körzet három új mozgássérült parkolóval is bővült – mondta.

Hozzátette, képviselői költségkeretéből játszótér létesült Mártonszálláson baba-mama hintával, bölcsőhintával, libikókával, kosárlabdapalánkkal és új padokkal. Hamarosan elkészül a felújított buszmegálló, és a kerékpártároló kihelyezése is folyamatban van.

– A belvárosban, a Rókus-Pokorny utcában hat új pad szolgálja az itt élők, ide érkezők kényelmét. A Rókus utca forgalmas gyalogátkelője messziről is jól látható, piros festést kapott, ezáltal biztonságosabbá vált az átkelés rajtuk – tette hozzá.

Kovács Csaba hangsúlyozta: A tanyakörzet is új padokkal, kerékpártárolóval és fedett buszmegállóval gazdagodott.

– Jól ismerem a körzetemben élők igényeit, gondjait és problémáit. Bízom benne, hogy folytathatom az immár több mint egy évtizedes közös munkánkat. Építsük közösen Baja jövőjét! – zárta gondolatait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában