Visszatekintés

2024.05.06. 17:15

Emlékverseny és majális is szerepel legolvasottabb cikkeink között

Ismét megnéztük a számokat. Ezekre a cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink az 15. héten.

Baon.hu

Májusfaállítással és a Kecskemét Táncegyüttes autentikus májustáncával kezdődött a kecskeméti majális ünnepi programsorozata a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. 

Fotó: Bús Csaba

A hagyományőrző programok mellett a szervezők szórakoztató koncertekkel és műsorokkal, valamint finom falatokkal is várták a kilátogatókat.

Tucatnyi főzőcsapat és 16 egyéni versenyző részvételével, valamint kulturális és kiegészítő programokkal tartották meg az idei majálist a Bácsalmási Tájház és Helytörténeti Emlékpark udvarán.

Családok százai látogattak ki május elsején a parkerdei majálisra Kiskunfélegyházán. A munka ünnepe alkalmából rendezett szerdai eseményen gazdag programokkal várták a félegyháziakat és a környékben élőket, kicsik és nagyok egyaránt megtalálták a számukra megfelelő szórakozási lehetőséget.

A hagyományoknak megfelelően, ezúttal is május elsején rendezték meg Nyárlőrincen a Buzás János-emlékversenyt, ami már a 24. alkalom volt. Nemcsak a környező településekről, de messzebbről is érkeztek futók, több mint kétszázan, hogy teljesítsék a kiírt távot

Nyolcadik alkalommal rendezték meg szombaton Ballószögön, a kakasfőző fesztivált. A sportcentrumban hatvan csapat főzte a finomságokat. A megnyitón a hagyományokat követve egy nagy méretű májusfát is állítottak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában