NAV

2024.05.10. 08:04

A szoláriumokat és a távol-keleti termékeket árusítókat is ellenőrzik Bács-Kiskunban

Ismét ellenőrzik a számla- és nyugtaadást, az online pénztárgépek használatának szabályszerűségét, az alkalmazottak bejelentését, majd nyomon követik a bevételek alakulását a pénztárgépek adatai alapján.

Tapodi Kálmán

A NAV Bács-Kiskun Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai május 15-én Szabadszálláson és Izsákon, május 23-án Nemesnádudvaron, Hajóson és Császártöltésen, majd május 27. és június 14. között pedig a távol-keleti termékeket árusítóknál ellenőrzik a számla- és nyugtaadást, az online pénztárgépek használatának szabályszerűségét, az alkalmazottak bejelentését, majd nyomon követik a bevételek alakulását a pénztárgépek adatai alapján. Az adóhatóság honlapján közzétették azt is, hogy a vármegyei szoláriumok és egyéb, fizikai-közérzetjavító szolgáltatók egész májusban számíthatnak ellenőrzésre. Hozzátették: az adóellenőrök megjelenése hivatali munkaidőn túl is várható.

ellenőrzés, számlaadás, Bács-Kiskun, NAV
Számlaadást ellenőriznek Bács-Kiskunban
Fotó: Simon Kadula / Forrás:  shutterstock.com 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában