Jelölés

2024.05.08. 15:51

Dr. Zöld László Csabáné: A kialakított jó gyakorlatokat kívánom továbbvinni

A bajai Fidesz–KDNP bemutatta a június 9-ei önkormányzati választáson induló képviselőjelöltjeit. Kámánné dr. Bari Bernadett polgármesterjelölt úgy fogalmazott: önmagában egy polgármester mit sem ér, ha nincs mellette egy jó csapat. Baját újra fejlődő pályára kell állítani, és ehhez olyan csapatra van szükség, akik emberileg és szakmailag is alkalmasak arra, hogy a bajaiak érdekében dolgozzanak. A 4-es számú választókerület önkormányzati képviselőjelöltje: dr. Zöld László Csabáné önkormányzati képviselő.

Márton Anna

– Az itt élők bizalmának köszönhetően több ciklus óta képviselhetem szeretett városrészemet Baja képviselő-testületében. Munkám során mindig a hozzám fordulók szolgálatára és a közérdek előmozdítására törekedtem. Az elmúlt években számos útszakasz és közterület fejlesztését hajthattuk végre, emellett hosszú ideje az egész városra kiterjedően – jelentős vállalkozói összefogásnak köszönhetően – valósítjuk meg jótékonysági ételosztásainkat – mondta dr. Zöld László Csabáné.

Zöld László Csabáné, fidesz-kdnp. képviselő
Dr. Zöld László Csabáné képviselőjelölt
Fotó: Márton Anna

Hozzátette: prevenciós és egészségmegőrző szűrőprogramjaik is nagy érdeklődésre tartanak számot, az iskolai és hétvégi családi napokkal egyetemben.

– A kialakított jó gyakorlatokat kívánom továbbvinni, még nagyobb hangsúlyt helyezve az egyes szociális feladatok ellátására, játszóterek és zöldfelületek bővítésére, a napi problémák feltérképezésére és minél gyorsabb, hatékonyabb megoldására – emelte ki.

– Anyaként és nagymamaként nagyon fontos számomra, hogy környezetünket továbbra is Baja egyik legélhetőbb részeként őrizzük meg és fejlesszük –fogalmazott a képviselőjelölt.

Az elmúlt ötéves ciklusról elmondta: a 4-es számú választókerület önkormányzati képviselőjeként ebben az ötéves ciklusban is igyekezett mindent megtenni a városrész fejlődéséért. Képviselői pénzügyi keretét elsősorban járdaszakaszok megújítására használta fel. Így az Arad, Batthyány, Czirfusz, Deák, Kossuth, Petőfi, Széchenyi és Tóth Kálmán utcák több járdaszakaszát is sikerült megújítani.

– Nagyon fontosnak tartom a játszóterek építését és felújítását, ennek keretében sikerült a Déri-kertben, valamint a Rókus utcában és a Szabadság úton található játszótereket is fejleszteni. A Jókai utcában kerékpártárolót helyeztünk ki. A zöldterületek folyamatos karbantartását és fejlesztését hasonlóan kiemelt feladatnak tekintem. A városrész több helyszínén ültettünk fákat, a Széchenyi utcában fák védelmére szolgáló díszrácsokat helyeztünk ki, emellett kerékpártároló is került a közterületre. Több ingatlannál jelentett problémát a csapadékvíz nem megfelelő elvezetése, ezekben az esetekben a közterületi járdák, illetve útszakaszok átszintezésével, valamint új csapadék-elvezető csatorna kialakításával igyekeztük orvosolni a problémát. A biztonságos közlekedés szempontjából fontos közúti tükröket telepítettünk a városrész több pontján, emellett sárga színű felfestések, piktogramok is segítik a biztonságos közlekedést. Pályázati forrásból az iskolai sportpálya felújítása is megtörtént. A Fogadj örökbe egy keresztet! programunk keretében Baja több pontján köztéri feszületek újulhattak meg teljes mértékben, környezetükkel együtt. Ez úton is köszönöm a különböző fejlesztésekben résztvevők áldozatos munkáját – mondta dr. Zöld László Csabáné.

A következő időszakban további út- és járdaszakaszok fejlesztését tartja szükségesnek. Ennek keretében meg kell újítani szerinte a Bezerédi és az Erdész utcák burkolatát, a Damjanich és a Szarvas Gábor utcák Szabadság út és Szent Antal utca közötti szakaszait. Szükségesnek tartja a Damjanich, a Kálvária és a Rókus utcák kereszteződésében körforgalom kialakítását, a Bem és Kinizsi utcák több járdaszakaszának megújítását, valamint a vízszórásos temetkezés megvalósítását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában