Bácsbokodi Idősek Klubja

2024.05.02. 15:56

Vidám műsorral lepték meg az anyákat és a nagymamákat a bácsbokodi klubban – galériával

Anyák napi ünnepséget rendeztek a Bácsbokodi Idősek Klubjában csütörtök délelőtt.

Márton Anna

A rendezvényen Fazekasné Polák Mariann intézményvezető köszöntötte a jelenlévőket. Zsigó Róbert miniszterhelyettes, Baja és térsége országgyűlési képviselője ünnepi beszédében köszönetét fejezte ki az időseknek.

IMG_20240502_111521
Műsort adtak a gyerekek
Fotó: Márton Anna

– Amink van itt, Bácsbokodon is, azt mind az idősektől kaptuk. Azért kaptuk, hogy gyarapítsuk, szépítsük. Az elmúlt évtizedekben amellett, hogy nevelték a gyerekeiket, összetartották a családjukat a bácsbokodiak dolgoztak azért, hogy nekünk legyen mindaz, ami körülvesz bennünket. Köszönet ezért a munkáért, és kérem, hogy vigyázzanak magukra, mert a munkájukra és a tanácsaikra is szükségünk van még az elkövetkezendő időszakban. Május első vasárnapja anyák napja, erre pedig van egy közmondás: „Isten anyákat teremtett, mert ő maga nem lehet ott mindenhol személyesen.” Ezzel a gondolattal köszöntöm az édesanyákat, nagymamákat – fogalmazott Zsigó Róbert.

Kovács László polgármester meglepetéssel készült a jelenlévőknek. Képekből összeállított válogatással kívánt boldog anyák napját az édesanyáknak, nagymamáknak. 

A vetítésen bemutatták Bácsbokod új intézményeit, a fejlesztéseket, az elmúlt év legfontosabb rendezvényeit. A polgármester megköszönte minden szülőnek, hogy egy életet, vagy több életet hozott a világra és ezzel hozzájárult ahhoz, hogy maradandó érték kerüljön a világba. Az eseményen kedves műsort mutattak be a bácsbokodi általános iskola diákjai.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában