Fidesz–KDNP

2024.05.10. 10:30

Ábrahámné Tóth Edit: Szeretném elősegíteni, hogy az emberek észrevegyék egymást

A bajai Fidesz–KDNP bemutatta a június 9-ei önkormányzati választáson induló képviselőjelöltjeit. Kámánné dr. Bari Bernadett polgármesterjelölt úgy fogalmazott: Baját újra fejlődő pályára kell állítani, és ehhez olyan csapatra van szükség, akik emberileg és szakmailag is alkalmasak arra, hogy a bajaiak érdekében dolgozzanak. A 7-es számú választókerület önkormányzati képviselőjelöltje: Ábrahámné Tóth Edit.

Márton Anna

A bemutatás során elhangzott: Baján született, a Bajai Szentistváni Általános Iskolában dolgozott 26 évet. Itt lehetősége volt végigjárni az alapfokú oktatás szamárlétrájának minden fokát. Az utóbbi hét évben igazgatói megbízást lát el az Újvárosi Általános Iskolában.

Ábrahámné Tóth Edit, fidesz-kdnp, jelölt
Ábrahámné Tóth Edit képviselőjelölt
Fotó: Márton Anna

– Szeretem a pedagógus hivatásom, érzékeny vagyok a tanítványok és családjaik problémáira, lehetőségeimhez mérten segítőkészen fordulok feléjük. A család és az iskola közösségén kívül tagja vagyok a bajai református gyülekezetnek. 2016 karácsonyi időszakában csatlakoztam az Újvárosi Karácsony projekt szervezőstábjához, majd a következő év februárjában az Újvárosi Nyugdíjas Klub elindításában vállaltam koordinátori szerepet. 2017 óta aktív segítője vagyok a Fidesz–KDNP bajai csoportjának. Az Újvárosi Általános Iskola vezetőjeként napi tapasztalatom van a választókerület lakótelephez közel eső részének és az iskola közvetlen környezetének, a piac és környékének városképi helyzetéről. Szeretek itt élni, és a meglévő lehetőségeimen túl többet szeretnék tenni városomért, hírnevének jobbításáért. Nagyon szeretem az állatokat. Öt örökbefogadott négylábú gondos gazdái vagyunk – fogalmazott a képviselőjelölt.

Szülei is Baján élnek, a haza és a szülővároshoz való erős érzelmi kötődést elsősorban nekik köszönheti. A 2019-es önkormányzati választásokon már indult képviselőjelöltként a 7-es számú egyéni választókörzetben. Az akkori tapasztalatokkal gazdagabban, újult erővel szeretné megmérettetni magát az idei helyi választásokon, egy, a városért tenni akaró, lelkes csapat tagjaként.

Tervei szerint a választópolgárokkal rendszeres, személyes találkozáson alapuló, közvetlen párbeszédet tudjanak megvalósítani. Célja problémáikat, felvetéseiket értő figyelemmel meghallgatni, és együtt gondolkodva törekedni a hatékony megoldásokra. Szeretné a lakosokkal közösen tervezni, alakítani a tiszta, rendezett városképi környezetet. Szeretné elősegíteni, hogy az emberek észrevegyék egymást, és ne egymástól elszigetelten éljenek otthonaikban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában