Köszöntés

2024.04.30. 16:31

Megvendégelték a keceli nyugdíjasokat

Évek óta megrendezik a Kecelen a nyugdíjas napot. Ilyenkor a település összes nyugdíjasa meghívást kap a város vezetésétől. A múlt vasárnapi rendezvényen közel négyszázan vettek részt.

Barta Zsolt

Reggel 9 órakor a tiszteletükre szentmisét tartottak a Szentháromság-templomban,majd ezt követően 10 órától várták a vendégeket a Városi Könyvtár és Művelődési Házba. 

nyugdíjas, köszöntés, előadás
Haszilló Ferenc polgármester üdvözölte a nyugdíjasokat egy-egy virágszállal 
Fotó: Beküldött fotó

Haszilló Ferenc polgármester, Gombkötőné dr. Sendula Judit, a Csendes Ősz Idősek Otthona vezetője és Ferróné Mencsik Rita, a művelődési ház vezetője egy-egy szál virággal köszöntötte az érkezőket. A délelőtti műsor során helyi fellépők, a Kéknefelejcs Népdalkör, a Tulipán gyermek néptánccsoport, Horváth Gábor harmonikás fiú és mestere és Farkas Zoltán szórakoztatta a vendégeket, majd Haszilló Ferenc polgármester köszöntötte őket. 

nyugdíjas, köszöntés, előadás
A Tulipán gyermek néptánccsoport szórakoztatta az időseket
Fotó: Beküldött fotó

Schwarzenbruck testvérvárosból érkezett vendégek ajándékot adtak át a kecelieknek, majd az ebéd előtt asztali áldást tartottak. A felszolgálásban a hivatal és a városgazdálkodási csoport dolgozói közreműködtek, az étel a Csendes Őszből érkezett.

Ebéd után a Bogárzó citeraegyüttes és Gergely Róbert műsora szórakoztatta az időseket.

 


 

 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában