Ballószög

2024.04.26. 19:45

Miniszteri elismerést kapott Gartner Walter, tiszteletbeli elnök

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter és Böröndi Gábor honvéd vezérkari főnök elismerésben részesítette Gartner Waltert a napokban a ballószögi Aranykor Idősek Otthonában.

Horváth Péter

A HONSZ Hadirokkantak, Hadiözvegyek, Hadiárvák Kecskemét Szervezet tiszteletbeli elnökének a miniszter ezzel fejezte ki köszönetét, hogy a szervezetben sokat tett a hagyományápolás és a honvédelem ügye érdekében. Gartner Walter 1994-től tagja, 1995-től vezetőségi tagja, 2007-től 2023-ig elnöke volt a szervezetnek, azóta pedig tiszteletbeli elnök.

miniszeri elismerés, Gartner Walter, tiszteletbeli elnök
Miniszteri elismerést kapott Gartner Walter, tiszteletbeli elnök
Fotó: Horváth Péter

Az ajándéktárgyat és az oklevelet Parádi Gyöngyi törzszászlós, a MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 13. Hadkiegészítő és Toborzó iroda munkatársa, Ipacs József nyugállományú ezredes, a HONSZ elnöke, és Langó József nyugállományú százados a HONSZ Kecskemét Szervezet elnöke adta át.

Ipacs József nyugállományú ezredes külön megköszönte Gartner Walterné Margó támogatását, melynek köszönhetően férje hosszú időn keresztül zavartalanul végezhette munkáját. Az átadón jelen volt még Réthey Gyuláné elnökségi tag. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában