Széchenyiváros

2024.01.05. 10:37

Robbanásokat hallanak éjszaka Kecskeméten

A Kecskeméten Hallottam nevezetű közösségi médiás csoportban már több, mint száz hozzászólás érkezett egy ismétlődő, robbanásszerű zajra, mely a széchenyivárosi lakók nyugalmát zavarja.

Orosz Fanni Flóra

Forrás: shutterstock.com

A különös és egyben félelmetes robbanásszerű hangra már több tíz lakó panaszkodott. Az éjszaka különböző időpontjaiban hallották a széchenyivárosi lakók, de egyelőre nem tudni, hogy mi okozta. A kommentek között hasonlították már ágyú dörrenéséhez, de volt, aki azt mondta olyan érzés volt, mintha villám csapott volna a házba. Felmerült, hogy a szilveszteri ünneplésből kimaradt petárdákat használja fel valaki az éjszaka kellős közepén, de ezt az állítást hamar elvetette a közösség, hiszen még az sem olyan hangos, mint az említett rejtélyes jelenség. A dörrenés már több éjszaka kísérti a lakosságot, legutóbb például január 5-én 0 óra 44 perckor riasztotta fel a város egy részét. 

Egyelőre még nincsen hivatalos megállapítás a zajt illetően, de remélhetőleg hamarosan kiderül, hogy mi okozza a kellemetlenséget. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában