Kecskemét

2023.10.09. 10:59

Sűrű kapások és óriási halak jellemezték a II. Spiritstore Horgászversenyt

Idén is kiváló hangulatban és maximális létszámmal zajlott a II. Spiritstore ’FOGDMEGASÖRÖM’ Horgászverseny a kecskeméti SZEPI Horgásztavon, ahol a napsütéses nyárivégi idő és a sűrű kapások is megizzasztották a horgászokat. A nyerteseket három kategóriában sorsolták ki.

Orosz Fanni Flóra

Profi és amatőr horgászokkal telt meg mind a 17 stég szombat reggel a SZEPI tavon

Forrás: Beküldött fotó

Profi és amatőr horgászokkal telt meg mind a 17 stég szombat reggel a SZEPI tavon, hiszen a II. Spiritstore ’FOGDMEGASÖRÖM’ Horgászverseny nevezői csapatban csalogathatták elő a sporthorgásztó halait. Volt, aki a szaktudására támaszkodott és igyekezett minél nagyobb halat megakasztani, de akadt olyan is, aki taktikusan a mennyiségre ment. A halvadászok nem panaszkodhattak, egymást érték a kapások, és a tó legnagyobb halszörnyei is horogra akadtak. A verseny végén három kategóriában is nyertest hirdettek.

„A méret a lényeg!” kategóriában a legnagyobb halat kifogó versenyző vihetett el díjat, a „Sok kicsi sokra megy!” kategóriában a halak száma számított, míg az „Erőberő és Kobaka” díj győztese az a csapat lett, akik a legnagyobb összsúlyú fogást érték el szombaton.

Az „Erőberő és Kobaka” díj győztese Böddi Lajos és csapata lett, akik összesen 97 ezer 525 grammnyi hallal állhattak fel a dobogó legtetejére. A legnagyobb hal kategóriájában is az imént említett Böddi Lajos és csapata diadalmaskodott, a legnagyobb darabszámot pedig Nátrán Dorián csapata érte el, akik összesen 85 darab halat fogtak ki, és engedtek vissza a nap végén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában