Peches bűnöző

2024.05.02. 11:57

Üres kézzel menekült a szanki betörő a kecskeméti házból

Egy 52 éves kecskeméti lakos tett feljelentést április 29-én este, és elmondta, hogy valaki betört az ingatlanába, akit tetten ért, amikor hazaért.

Tapodi Kálmán

A betörő és a sértett szóváltásba keveredtek, majd dulakodtak, végül a tolvaj – üres kézzel – elmenekült. A háztulajdonos elmondta a helyszínre érkező nyomozóknak, hogy a bűnelkövetőnek valószínűleg társa is volt, aki távolabbról biztosíthatta a betörés zavartalanságát. Hazaérkezéskor ugyanis felfigyelt az utcán egy gyanúsan csellengő alakra. A bűntársak kinézetéről és az általuk viselt ruházatról a sértett viszonylag jó személyleírást adott. Ez nem várt eredményt hozott: a rendőrök április 30-án délután az utcán összetalálkoztak egy férfivel, akire teljesen ráillett a kapott személyleírások egyike, sőt, még a ruházata is megfelelt annak, amit a sértett elmondott. A 37 éves szanki lakost elfogták és őrizetbe vették. Társát – egy 33 éves helybélit – egy nappal később sikerült kézre keríteni. Mint a vármegye rendőrsége közölte: lopással gyanúsítják a férfiakat, akik a kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek. A nyomozók mindkettejük esetében letartóztatást kezdeményeztek.

betörés, rendőrség
Tetten érték a betörőt
Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában