Csengele/Kistelek

2024.04.22. 11:54

Hét autó tört össze az M5-ös autópályán vasárnap éjszaka – galériával, videóval

Hét autó tört össze az M5-ös autópályán miután két tréler egymásnak csapódott vasárnap késő este Csengele és Kistelek között a Szeged felé vezető oldalon. A szerb rendszámú jármű két személyautót szállított, amikor összeütközött a mögötte érkező bolgár rendszámú ugyancsak tréleres autóval.

Pozsgai Ákos

A szerb jármű a belső szalagkorlátnak csapódott és a forgalommal szembe fordulva állt meg, a tréler ráadásul felborult, két autó pedig a tetején állt meg és teljesen elzárta az utat. A másik jármű is irányíthatatlanná vált és szintén szembefordult a forgalommal, a szállított autók is összetörtek.

baleset, m5, Csengele, Kistelek
Hét autó tört össze az M5-ös autópályán hétfő éjszaka
Fotó: Pozsgai Ákos

Egy szerb férfit kórházba szállítottak a mentők a baleset után, a műszaki mentéshez Kiskunmajsáról, Kiskunhalasról és Kistelekről is érkeztek hivatásos tűzoltók, Szegedről pedig egy daru érkezett, amivel, miután áramtalanították és kerekeire állították a felborult autókat, a leálló sávba emelték át azokat.

A sztrádát a műszaki mentés miatt több órára lezárták, hajnali egy óra után nem sokkal indulhatott meg a forgalom a belső sávon.

 

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában