Vádemelési javaslat

2024.04.30. 09:31

Megfojtotta, majd meglopta 80 éves áldozatát egy 24 éves jánoshalmi férfi

Vádemelést javasolnak a nyomozók az ügyben.

Tapodi Kálmán

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, múlt év júniusában három órán belül beazonosították és elfogták a  nyomozók azt a 24 éves jánoshalmi férfit, aki éjszaka betört egy 80 éves asszonyhoz és amikor a sértett tetten érte többször fejbe vágta, megharapta, majd megfojtotta. A helyszínről végül az áldozat tévéjével távozott az elkövető– közölte a rendőrség

gyilkosság, emberölés, Jánoshalma
Képünk a gyilkosság helyszínén készült
Fotó: Pozsgai Ákos / archív-felvétel

A nyomozók a beszerzett bizonyítékok – kamerafelvétel és tanúmeghallgatások – segítségével még aznap elfogták a gyilkost, akinek a lakásán megtalálták az ellopott készüléket. A gyanúsított kihallgatásán beismerő vallomást tett, ezután őrizetbe vették és előterjesztést tettek a letartóztatására. A későbbiekben arra is fény derült, hogy az elkövető új pszichoaktív anyagot fogyasztott a történteket megelőzően. A nyomozók az eset vizsgálatát befejezték, és az iratokat vádemelési javaslattal átadták az illetékes ügyészségnek – közölte a vármegye rendőrsége.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában