M5-ös autópálya

2024.02.22. 10:16

Szalagkorlátnak ütközött, majd az oldalára borult egy kamion Kiskunfélegyházánál – galériával, frissítve

A sztráda érintett szakaszán forgalomkorlátozásra kell számítani.

Baon.hu

Frissítve (15.54):

A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, így a sztráda ismét teljes szélességében járható – közölte a rendőrség.

(10:34):

Az M5-ös autópálya 108-as kilométerénél, Kiskunfélegyháza térségében csütörtökön délelőtt felborult egy szalmabálákat szállító kamion, ami az út jelentős részét elfoglalja. A mentési munkálatok és a helyszíni szemle miatt a sztráda Szeged felé vezető oldalát lezárták, a forgalmat a rendőrök a környező mellékutakra terelik. A pályára a 114-es kilométernél lehet visszatérni. A Budapest irányába tartó oldalon – a szétszóródott szalmabálák miatt – jelenleg csak a leállósávon lehet közlekedni – írja a rendőrség.

baleset, m5-ös autópálya, katasztrófavédelem, kamion
A Budapest irányába tartó oldalon – a szétszóródott szalmabálák miatt – jelenleg csak a leállósávon lehet közlekedni
Fotó: Pozsgai Ákos

A rendőrség kéri, hogy a helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt mindenki kerülje el a lezárt, illetve részben lezárt pályaszakaszt, és válasszanak alternatív útvonalat.

Korábban írtuk:

Szalagkorlátnak ütközött, majd oldalára borult egy kamion az M5-ös autópálya 109-es kilométerénél, Kiskunfélegyháza térségében, a Budapest felé vezető irányban. A baleset következtében a kamion áttért a Szeged felé vezető oldalra. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A sztráda Szeged felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták, a forgalom a Budapest felé vezető irányban a leállósávban halad  írja a katasztrófavédelem.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában