Bulvár-celeb

2024.05.10. 16:30

Fogadjunk, hogy ezt a meglepő dolgot nem tudta Zámbó Jimmyről!

Saját fia, Adrián árulta el a Király titkát egy megható videóban.

MW

Jimmynek voltak titkai, amelyekből egyre most fény derült

Forrás: MTI

A 2001-ben elhunyt énekes, Zámbó Jimmy a magyar zenei élet egyik legkiemelkedőbb alakja volt, kivételes hangterjedelme mellett a csepeli villája, valamint a legendás autója is a védjegyévé vált. Nemrég pedig lehullt a lepel egy, csak kevesek által ismert titkáról, kevéssé ismert védjegyéről. 

Zámbó Jimmy legkisebb fia, Zámbó Adrián egy TikTok-videóban mutatta meg, melyik  luxusparfüm volt Jimmy kedvence. Nem telt el úgy reggel, hogy ne fújta volna be magát vele. A jellegzetes és férfias illat fő összetevői a koriander, a levendula, a szegfű, a rózsa, a jázmin, a bőr és a szantál - írja cikkében a Ripost. Ez a parfüm nem más, mint a Tsar, amiről Adrián a következőket mesélte el:

jimmy-mti 4
Zámbó Jimmy egy 2000-ben készült fotón
Forrás: MTI

"Ezt a parfümöt fújta, amióta az eszemet tudom. (...) Igazi maszkulin, férfias illat az idősebb korosztály számára. Édesapám egyenesen Franciaországból szerezte be ezt, évről évre. Nekem két üveggel maradt meg belőle. 

Akkor, amikor megillatozom, az édesapám emlékei elevenednek meg bennem: hogyan ölelt meg, hogy húzott magához.

Úgy tudom, az illatot már nem árusítják hivatalosan" - mondta a videóban Adrián, aki elárulta azt is, hogy a neten egyetlen hirdetést talált, ahol 135 ezer forintért árultak egy Tsar parfümöt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában