Fidesz–KDNP

2024.05.11. 10:00

Rosta Lajos: Felelős képviseletet ígérek

A bajai Fidesz–KDNP bemutatta a június 9-ei önkormányzati választáson induló képviselőjelöltjeit. Kámánné dr. Bari Bernadett polgármesterjelölt úgy fogalmazott: Baját újra fejlődő pályára kell állítani, és ehhez olyan csapatra van szükség, akik emberileg és szakmailag is alkalmasak arra, hogy a bajaiak érdekében dolgozzanak. A 9-es számú választókerület önkormányzati képviselőjelöltje: Rosta Lajos.

Márton Anna

Rosta Lajos 64 éves kert- és parképítő. Baján született, négy gyermeke és öt unokája van. Az elmúlt negyven évben a városi kertészetben zöldterületek felújításával, építésével, fenntartásával foglalkozott. Később a Városi Piac vezetőjeként szolgálta a helyi közösséget, kezdeményezésére indult el a bolhapiac és a terület modernizálását szolgáló projekt.

Rosta Lajos, képviselőjelölt, fidesz-kdnp
Rosta Lajos képviselőjelölt
Fotó: Márton Anna

A terveket illetően elmondta, hogy a közös program elemei a választókörzet úthálózatának, járdafelületeinek felújítása, a fás autóparkolók számának növelése Újvárosban, Zöld Program kidolgozása, a helyi szociális támogatások növelése, különös tekintettel az egyedülálló nyugdíjasok számára nyújtott szolgáltatások bővítésére, a lakhatási költségek támogatására.

– A programomról, a választókörzetben szükséges további tennivalókról szeretném a lakosok véleményét is megismerni. Célom, hogy a körzetemben élők életminőségét javítsam. A választás tétje, hogy kik döntenek Baja jövőjéről – emelte ki Rosta Lajos.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában