Beismerés

3 órája

A Tisza Párt elnöke elismerte, hogy testvére kapott pénzt a PlanB-től (videó)

Magyar Péter a szerdai strasbourgi sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre – a szokásos propagandázással fűszerezve válaszát – megerősítette, hogy a hír igaz – tudósított a Magyar Nemzet. .

MW

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke és EP-képviselője az Európai Néppárt (EPP) elnökével, Manfred Weberrel közösen tartott sajtótájékoztatóján Strasbourgban 2024. október 9-én

Fotó: Bodnár Boglárka

A Media 1 számolt be először arról, hogy a Tisza Párt elnökének öccse, Magyar Márton a PlanB Magyarország Kft. munkatársa volt, amikor a cég a Magyar Péter vezette Diákhitel Zrt. beszállítója volt – emlékeztet a cikk. 

A Magyar Nemzet felidézi azt is, hogy a Tisza Párt elnöke kedden állt volna ki a nyilvánosság elé Strasbourgban, azonban a meghirdetett sajtótájékoztató váratlanul elmaradt. Magyar szerdán viszont mégis kiállt a sajtó elé, ahol az újabb botrányával kapcsolatos kérdéseket is kapott, amire a szokásos propagandázás után válaszolt, megerősítve, hogy a hír igaz.

Igen, meg tudom erősíteni, hogy a testvérem fél évig ennél a cégnél dolgozott, havi háromszázezer forintért

– mondta. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában