Álláspont

2 órája

Menczer Tamás: akkor lesz Magyarország sikeres, ha gazdaságilag semleges (videó)

Akkor lesz Magyarország sikeres, ha gazdaságilag semleges, és ha a világ minden tájával együttműködik a gazdaság, a kereskedelem terén – jelentette ki a Fidesz-–KDNP kommunikációs igazgatója a Facebookra szerdán feltöltött videóban.

MW

Menczer Tamás, a térség fideszes országgyűlési képviselője, a párt kommunikációs igazgatója beszédet mond a Forrás utcai bölcsőde és óvoda alapkőletételén Biatorbágyon 2024. szeptember 26-án

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Attila

Amikor gazdasági semlegességről beszélnek, akkor végső soron munkahelyekről, bérekről, nyugdíjról beszélnek, valamint alacsony adókról, családtámogatásról, és mindenről, ami az embereket érinti – mondta Menczer Tamás a Facebook-oldalára feltötött videóban.

Hozzátette: 

Magyarország megnyert egy évtizedet 2010 és 2020 között, majd jöttek a válságok, amelyek rengeteg mindent átalakítottak a világban és károkat is okoztak. Bár Magyarország sok mindent ki tudott védeni, de a válságok átalakulást, károkat okoztak, és ahhoz, hogy újra nyerni tudjon az ország, szükség van a gazdasági semlegességre.

Úgy fogalmazott: ez praktikusan azt jelenti, hogy befektetés, energia, piac, kereskedelem minden irányba működjön. 

Meg lehet csinálni

– mondta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában