Álláspont

2024.07.16. 14:25

Menczer Tamás: aki Orbán Viktort támadja, az a békét támadja (videó)

A békéhez Orbán Viktor kell, mert ő képes és hajlandó minden érintettel tárgyalni – írta a politikus legújabb Facebook-bejegyzésében.

MW

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Brüsszel támadásai Orbán Viktor és Magyarország ellen korábban “csak” a magyaroknak ártottak. Most már egész Európának, sőt az egész világnak… Európának béke kell

 – szögezte le a posztban Menczer Tamás.

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója hozzátette:

A békéhez Orbán Viktor kell, mert ő képes és hajlandó minden érintettel tárgyalni. Aki Orbán Viktort támadja, az a békét támadja. A békepárti vezetőket el akarják hallgattatni. Hol így, hol úgy… De bármit tesznek a háborúpártiak, mi továbbra is a békéért fogunk dolgozni, tárgyalni!

Az Európai Bizottság politikai fegyverként használja a jogállamiságot

Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalára feltöltött videójában hangsúlyozta: „nyomást akarnak ránk a háborúpártiak gyakorolni, ezt ismerjük, de a békepárti álláspontunk mellett ki fogunk tartani”. 

Az Európai Bizottság - számtalanszor elmondtuk már - nem egy politikai testület eredetileg, az Európai Bizottság a szerződések őre, ha úgy tetszik egy operatív testület; a politikai és döntéshozó testület az Európai Tanács, az államfők és miniszterelnökök tanácsa, ahova értelemszerűen a magyar miniszterelnök tartozik, és amely tanács asztalára majd a magyar miniszterelnök a jelentését elkészíti ezekről a találkozókról 

– mondta el a kormánypárti politikus. Menczer Tamás posztjában úgy értékelt: Ursula von der Leyen nem akar Magyarországra jönni – háborúpárti, brüsszeli bosszú. „Ismerjük. Kitartunk” – írta Menczer Tamás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában