Futsal

2024.05.07. 12:02

Tíz nap múlva vívja a ScoreGoal a döntő első mérkőzését

Hétfőn este, a Veszprém ellen aratott győzelemmel dőlt el, hogy a ScoreGoal Kecskemét Futsal fennállása óta első ízben bajnoki döntőt játszhat a férfi futsal NB I.-ben. A szövetségben kisorsolták az 1. helyért vívandó mérkőzések időpontját, az első találkozót május 17-én vívják meg, Szombathelyen.

Vincze Miklós

A második helyre futott be a ScoreGoal Kecskemét Futsal a férfi futsal NB I. felsőházi rájátszásában, klubrekordot állítva fel ezzel a szerepléssel. 

futsal, SG Kecskemét, Scoregoal,
Archív-felvétel
Fotó: Bús Csaba

A kecskemétiek ellenfele a döntőben a bajnoki címvédő Haladás VSE lesz. Az egyik fél három győzelméig tartó párharc első mérkőzését május 17-én, pénteken rendezik meg, ezt a találkozót Szombathelyen vívják, 18 óra 30 perces kezdettel. A második összecsapásra Kecskeméten, május 20-án, hétfőn kerül sor a kecskeméti Messzi Istvám Sportcsarnokban, a tévés közvetítés miatt 20 óra 15 perckor végzik el a kezdőrúgást. A harmadik mérkőzésnek ismét Szombathely ad otthont, azt május 23-án, csütörtökön rendezik, 20 órás kezdéssel. Amennyiben szükség lesz negyedik, illetve ötödik mérkőzésére annak eldöntéséhez, hogy melyik városba kerüljön az aranyérem, akkor a negyedik mérkőzés időpontja május 27., hétfő, a helyszíne pedig Kecskemét – a kezdési időpont 20 óra –, az ötödiké pedig május 20., csütörtök. A szükség esetén Szombathelyen megvívandó mindent eldöntő találkozó 18 órakor kezdődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában