Mezősi Ágnes

3 órája

Félegyházi fotóművész alkotása is látható a Magyarország 365 című kiállításon

Mezősi Ágnes, kiskunfélegyházi fotóművész Tizenkét apostol című fotója is látható a Magyarország 365 fotópályázat kiállításán a Városligetben. Az idén hatodik alkalommal meghirdetett fotópályázaton a korábbi öt helyett már hat kategóriában (természet, táj, építészet, kultúra, sport, életképek) nevezhettek a művészek.

Vajda Piroska

A 2019-ben indított kezdeményezés célja, hogy bemutassa hazánk szépségeit, és mindazt, amire büszkék lehetünk. A pályázatra profi és amatőr fotográfusok is nevezhetnek.

Mezősi Ágnes, Kiskunfélegyháza, Kiállítás, Liget, Budapest
Mezősi Ágnes alkotása is látható a Magyarország 365 című kiállításon 
Fotó: Liget Budapest Facebook-oldala

A Magyarország 365 kiállításon profi és amatőr fotósok felvételei egyaránt szerepelnek. Az alkotók GoPro kamerával, telefonnal, drónnal és klasszikus fotográfiai eszközökkel egyaránt dolgoztak. A mintegy 140 fotót felvonultató tárlat anyagát a 2023-ban beérkezett 44 ezer alkotásból válogatva állították össze. A kiállítás ingyenes, november 3-ig látható, és este a képek hangulatosan világítanak. 

Mezősi Ágnes, Kiskunfélegyháza,
Mezősi Ágnes Tizenkét apostol című fotója 

Mezősi Ágnes kiállításon látható fotóját tavaly a hévízi Szentlélek templom tornyában készítette. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában