fesztivál
2018.02.11. 07:55
Disznótoros ételek készültek Apostagon
Szakítva a közel egy évtizedes hagyománnyal hurka helyett disznótoros fesztivált tartottak szombaton, Apostagon.
Gulyás Sándor
A gasztronómiai fesztiválra idén hét csapat nevezett. A helyi és a környékbeli településekről érkezett amatőr és profi szakácsok bográcsaiban töltött káposzta, hurka főtt, a serpenyőkben pedig kolbászok sültek az érdeklődők és az ínyencek legnagyobb örömére. A legkülönlegesebb étel a hartaiak készítette sváb eredetű disznótoros mártás volt. A rendezvényre kilátogatókat az önkormányzat töltöttkáposztával várta. A fesztivált kulturális program színesítette, a felhőtlen jókedvről Laci Betyár gondoskodott.
Disznótoros ételek készültek Apostagon
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre