fesztivál

2018.02.11. 07:55

Disznótoros ételek készültek Apostagon

Szakítva a közel egy évtizedes hagyománnyal hurka helyett disznótoros fesztivált tartottak szombaton, Apostagon.

Gulyás Sándor

A gasztronómiai fesztiválra idén hét csapat nevezett. A helyi és a környékbeli településekről érkezett amatőr és profi szakácsok bográcsaiban töltött káposzta, hurka főtt, a serpenyőkben pedig kolbászok sültek az érdeklődők és az ínyencek legnagyobb örömére. A legkülönlegesebb étel a hartaiak készítette sváb eredetű disznótoros mártás volt. A rendezvényre kilátogatókat az önkormányzat töltöttkáposztával várta. A fesztivált kulturális program színesítette, a felhőtlen jókedvről Laci Betyár gondoskodott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!