Útinform

6 órája

Útlezárások lassítják a forgalmat Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani kedden Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást keddre vonatkozóan.

Roadblock.,Closed,Road,Flooded,With,River,Water.,Flood
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán
– aszfaltoznak a 67-es jelű Lajosmizse csomópontban, ezért ott nem lehet felhajtani a Budapest felé vezető oldalra. 
– Burkolatfelújítási munkákat végeznek az M5-ös és az M43-as autópálya csomópontjában, ezért az M43-as autópályáról nem lehet áthajtani az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalára. 

Főutak:

Az 51-es főúton, 
– Dunapataj térségében a 106-os és a 107-es kilométer között növényzetgondozási munkálatok miatt kell félpályás útlezárásra számítani a mai nap folyamán.
– Bátmonostoron, a 170-es kilométer közelében aszfaltoznak. A félpályás lezárásnál jelzőőrök segítik a közlekedést.

Az 52-es főúton, Fülöpszállás átkelési szakaszán, a 35-ös kilométernél a vasúti átjárót újítják fel. A forgalmat terelőútra irányítják.

Az 53-as főúton, 
– Soltvadkert határában, a 36-os kilométernél a vasúti átjárót építik, ezért azt lezárták. A forgalmat ideiglenes terelőútra irányítják. 
– Soltvadkert elkerülő szakaszán, a 37-es és 39-es kilométernél környezetében a közvilágítás oszlopait helyezik át. Félpályás korlátozásra készüljenek!

Az 54-es főúton, Soltvadkerten, a 43-as kilométernél ugyancsak a közvilágítás oszlopait helyezik át. A fél útpályát itt is lezárták.

Napközben 7:30 és 14:45 között burkolatot javítanak az 55-ös főúton Bajánál, a Türr István Tisza-hídon, emiatt a forgalmat csak félpályán, váltakozva engedik a 103-as és a 105-ös kilométer között. 

A 441-es főúton, 
– kátyúznak Cegléd és Nagykőrös, vagyis a 3-as és a 15-ös kilométer között. A lassan haladó géplánc a fél útpályát zárja le szakaszosan. 
– az éjszakai órákban lezárják a 12-es kilométernél vasúti átjárót felújítás miatt. A forgalmat Csemő felé terelik. 

Az 512-es főúton, 
– Kalocsa közelében, az 51-es főút csomópontjánál kátyúznak, így az 1-es kilométer előtt egy sávon, váltakozva haladhat a forgalom. 
– Kalocsa elkerülő szakaszán, a 3-as kilométernél körforgalmat építenek. A fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. 

Alsóbbrendű utak:

Bács-Kiskun vármegyében, 
– az 5205-ös jelű Örkény-Tass összekötő úton, Kunszentmiklósnál felújítják a vasúti átjárót. A 34-es kilométernél a járműveket helyben kiépített terelőútra irányítják. 
– Dunatetétlen közelében átereszt építenek az 5305-ös jelű Dunatetétlen-Harta összekötő úton. Az 5-ös kilométernél az utat lezárták, a forgalom egy párhuzamosan kiépített terelőúton halad. 

Kamionstop:

A következő kamiontilalom szombat este 10 órától vasárnap este 10 óráig lesz érvényben. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában