Rádió 1

2 órája

Élőben jelentkeznek be Sebestyén Balázsék Kecskemét főteréről

Ez lesz év utolsó kitelepülése. Október 10-én reggel Sebestyén Balázsék Kecskemétre, a Kossuth térre érkeznek. Akinek kedve van, legyen személyesen is részese az Erős Pista Fesztnek Balázsékkal!

Sebestyén Hajnalka

A Rádió 1 Sebestyén Balázsék reggeli adása minden hétköznap 6 és 10 óra között vidám hangulatban zajlik. Most mindezt megfűszerezik egy kis Univer Erős Pistával a kecskeméti élő kitelepülésen. 

Sebestyén Balázs, Rádió 1, nyeremények
Élőben jelentkeznek be Sebestyén Balázsék Kecskemét főteréről
Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A játékok sem hiányozhatnak. Lesz Ninja Pálya, ahol a leggyorsabbak megmutatják, mennyire Erős Pisták! Érdemes Balázsékkal játszani, hiszen a fődíj 1 millió forint az Univer ÉletÍzesítő jóvoltából, plusz háromszor 100 ezer forintos vigaszdíj is várja gazdáját.

Balázsék, azaz Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri, valamint a csajok közül Ráskó Eszter vagy Svraka-Gévai Juli – garantáltan jó kedvre derítik az ország hallgatóit, ráadásul a kecskemétiek személyesen is átélhetik mindezt csütörtök reggel 6 és 10 között Kecskeméten, a Kossuth téren.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában