Kecskemét

2 órája

Gőzölgött a Hírös Forrás szökőkút, a szakemberek már dolgoznak rajta

Csütörtök délután többen észrevehették, hogy munkálatok folynak Kecskemét főterén, a Hírös Forrás szökőkútnál. A térkövet a szakemberek felszedték, és gőzölgött a víz. Hírportálunkat a TERMOSTAR Kft. tájékoztatta a munkálatokról.

Vizi Zalán

A TERMOSTAR Kft. szakemberei az ellátásbiztonság érdekében soron kívüli hibaelhárítást végeznek 2024. október 4-én Kecskeméten, a Hírös Forrás szökőkút melletti részen – olvasható a cég a tájékoztatójában. 

Hírös Forrás Szökőkút, Kecskemét, Termostar,
Hírös Forrás Szökőkút
Fotó: Baon.hu

Mint írják, a feltárás és a műszaki kivitelezés koncentrált erővel történik annak érdekében, hogy a lehető legrövidebb időn belül befejeződhessen a munka, és ismét zavartalan legyen a hőszolgáltatás az érintett épületekben. 

A szolgáltató a fogyasztókat előzetesen tájékoztatta a munkálatokról, és várható befejezési időpontjáról, hogy kényelmüket a lehető legkisebb mértékben érintse a műszaki beavatkozás. A hibaelhárítást követően a lehető leghamarabb megtörténik az érintett terület helyreállítása. A TERMOSTAR csapata köszöni a fogyasztók és az arra közlekedőknek a megértését és együttműködését – zárta közleményét a KECSKEMÉTI TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában