Polgármesteri hivatal

3 órája

Alakuló ülést tartott a társulás négy polgármestere Helvécián

Megtartotta alakuló ülését a Helvécia és Mikrotérsége Szociális és Gyermekjóléti Feladatellátó Társulás. A négy polgármester a helvéciai polgármesteri hivatalban tartotta meg az ülésezést.

Sebestyén Hajnalka

A Ballószög, Helvécia, Jakabszállás és Orgovány községek képviselő-testületei által létrehozott Helvécia és Mikrotérsége Szociális és Gyermekjóléti Feladatellátó Társulásnak pénteken volt az alakuló ülése. Miután október elsején léptek hivatalba az új képviselő-testületek és polgármesterek, így a társulás esetében is szükség volt az alakuló ülésre. A tagok a négy érintett önkormányzat mindenkori polgármesterei. Így személyi változás nem történt, mivel mind a négy településen maradt a régi polgármester.

alakuló ülés, Helvécia, polgármester
Szabó György Róbert, Gál Szilvia, Balogh Károly és Somogyi Lajos polgármesterek az alakuló ülésen
Fotó: Sebestyén Hajnalka

Az alakuló ülésen részt vett Balogh Károly Helvécia polgármestere, aki a társulás elnöke. Rajta kívül tag: Ballószögről Somogyi Lajos, Jakabszállásról Szabó György Róbert és Orgoványról Gál Szilvia polgármester. Rajtuk kívül Turupuliné dr. Polyák Katalin, Helvécia jegyzője és Molnár Ivetta intézményvezető. 

Társulási megállapodásában vállalt szociális szolgáltatásokat továbbra is az erre létrehozott Helvéciai Mikrotérségi Szociális Szolgáltató Központ biztosítja, melyet továbbra is Molnár Ivetta vezet. Rajtuk kívül az ülésen ott volt még Turupuliné dr. Polyák Katalin, Helvécia jegyzője és Molnár Ivetta intézményvezető. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában