Rossz hír

2024.09.12. 07:40

Elmarad a soltvadkerti szüreti fesztivál

Elmarad a hétvégi szüreti fesztivál Soltvadkerten. A város vezetésének döntését Kárász András alpolgármester jelentette be.

Barta Zsolt

Soltvadkert elöljárósága összeült, majd tanulmányozták az időjárás előrejelzést. Esőt és hideg szelet mutatnak a prognózisok. A programokat ezért két hét múlva, a hónap utolsó hétvégéjén –szeptember 27-29. között – rendezik meg. 

szüreti fesztivál, elmarad, időjárás
Két éve is hidegfront zavarta meg a felvonulást. Most a szervezők nem kockáztattak Soltvadkerten
Fotó: Barta Zsolt / archív-felvétel

– A programokban kisebb változások lesznek, a nagyobb koncertekről tárgyalások folynak – tájékoztatott az alpolgármester. Hozzátette: ezek vagy két hét múlva lesznek megtartva, ha nem, akkor a jövő évi hasonló rendezvényre jön el a fellépést elhalasztó együttes. Kárász András megjegyezte: Szegeden és Hajdúszoboszlón is elmaradnak a hétvégi nagy rendezvények az időjárási front miatt. Megnéztük az időjárás előrejelzést: péntekre Soltvadkerten 15 milliméter esőt prognosztizáltak, napközben a legmagasabb hőmérséklet 16 fok körül várható. Szombatra 8 milliméter, míg vasárnapra pedig 20 milliméter csapadékot jeleztek. A legmagasabb napközbeni hőmérséklet az előrejelzés szerint 14-16 fok lesz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában