Kerekegyháza

2 órája

A mesterséges intelligencia betegellátásban betöltött szerepéről is szó lesz a konferencián

A kerekegyházi Varga Tanya ad otthont a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály által szervezett kétnapos szakmai találkozónak, a Kecskeméti Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Szimpóziumnak (KAISZI), mely az aneszteziológia és intenzív terápia területén dolgozó szakemberek számára kínál lehetőséget a találkozásra és az eszmecserére.

Horváth Péter

Az esemény célja, hogy a résztvevők megoszthassák egymással tapasztalataikat, új ismereteket szerezzenek, és együtt dolgozzanak ki innovatív megoldásokat a szakma legaktuálisabb kihívásaira – írja a kórház közleményében.

mesterséges intelligencia, Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház, konferencia, Kerekegyháza
A Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház két napos szakmai találkozóján a mesterséges intelligencia betegellátásban betöltött szerepéről is szó lesz
Fotó: Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház 

A pénteki megnyitón dr. Fülep Zoltán, a vármegyei kórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályának osztályvezető főorvosa üdvözölte a vendégeket, majd Prof. Dr. Babik Barna, a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézet vezetője mondott köszöntőt.

Az idén harmadik alkalommal megrendezett szimpózium központi témái között szerepel az adatvezérelt döntéshozatal és a mesterséges intelligencia alkalmazása a betegellátásban, melyek ma már nélkülözhetetlen eszközei az aneszteziológia és intenzív terápia modern gyakorlatának.

Az idei KAISZI egyik különleges eleme a regionális érzéstelenítés újragondolása, amely lehetőséget kínál a résztvevőknek, hogy megismerjék a legújabb módszereket és technikákat, és megvitassák azok gyakorlati alkalmazását. Az előadások és szekcióülések során a szakembereknek lehetőségük nyílik arra, hogy interaktív módon vegyenek részt a diskurzusokban, kérdéseket tegyenek fel, és hozzájáruljanak a közös gondolkodáshoz. 

A rendezvény a MAITT Területi Szekció taggyűlésével zárul, mely lehetőséget biztosít a szakmai közösség tagjainak, hogy megvitassák a legfontosabb kérdéseket és közösen alakítsák a jövőbeli irányvonalakat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában