Program

2024.08.24. 16:36

Bródy János is fellép a kétnapos szakmári falunapon

A szervező szakmári önkormányzat színes és változatos programmal készül az augusztus utolsó két napján, 30-án és 31-én tartandó falunapra. A község legnagyobb rendezvényének fő attrakciója a várhatóan sok látogatót vonzó, szombaton este 20 órakor kezdődő Bródy János koncert lesz.

Zsiga Ferenc

Már a hagyományosan a sportpályán és annak közelében megrendezendő esemény első napja is ígéretes. A Szakmárra első alkalommal meghirdetett, pénteken 17 órakor kezdődő tacsi találkozóra szerte az országból lehet jelentkezni. A német eredetű, kis termetű tacskó munkavadászkutyák randevúja elsősorban nem a versengésről, sokkal inkább a fajta szeretetéről, az esztétikai élményről szól. 

falunap, néptánc, Szakmár,
Illusztráció
Forrás: shuttestock.com

A korábbi évekhez hasonlóan idén sem marad el a helyi ízek kóstolója, amelyen még kecskesajt különlegességeket, a legkülönbözőbb házi süteményeket is megkóstolhatják a látogatók. A péntek napot a kalocsai No Limit zenekar bulija zárja.

A szombati program kora reggel horgászversennyel indul, délelőtt kispályás focibajnoksággal, kora délután solymászbemutatóval folytatódik.

A színpadi produkciók sorát a NoArt Társulat zenés műsora nyitja, majd a helyi kitüntető díjak átadása következik. Fél öttől már a néptáncosok ropják, őket a Casin Cabanos latin táncokat előadó hivatásos táncművészei váltják, hogy aztán az extrém-sport bemutató következzék.

Este nyolc órától Bródy János ad koncertet és aki még kitart, az a hajnalig tartó diszkóban érezheti jól magát.

 

 

 



 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában