Tájékoztatás

2024.07.07. 10:02

Útlezárások lesznek filmforgatás miatt Kecskemét belvárosában

A kecskeméti önkormányzat arról adott tájékoztatást, hogy július 10-én, szerdán és július 11-én, csütörtökön esti, éjszakai órákban filmsorozat forgatás miatt számos utcát ideiglenesen lezárnak a járműforgalom elől Kecskemét belvárosában, a színház környékén.

Sebestyén Hajnalka

A lezárás a következő időpontokban lesz: 2024. július 10-én 17 órától július 11-én 3 óráig, illetve július 11-én 17 órától július 12-én 3 óráig. A fenti napokon 23 órától az érintett útszakaszokra a közösségi közlekedés járművei sem hajthatnak be.

útlezárás, filmforgatás, Kecskemét
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Az érintett útszakaszok: A Lestár téri „zsák” parkoló ki lesz ürítve és le lesz zárva. Le lesz zárva a Katona József tér a Trombita utca és a Bajcsy-Zsilinszky Endre utca közötti szakaszon; a Lestár tér a Kisfaludy utca és a Katona József tér közötti szakaszon. Ideiglenes egyirányú forgalmi rend lesz a Kisfaludy utcán a Lestár tér irányából a Festő utca irányába; a Festő utcán a Kisfaludy utca irányából a Batthyány utca irányába.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában